Blue Unique hotellit Finnmatkoilla

Blue unique hotellit Source: http://www.flickr.com/photos/superblinkymac/3182119238/

Finnmatkoilla on olemassa Blue Unique hotelleja, jotka sopivat sellaisille matkailijoille, jotka hakevat lomaltaan jotain erikoista eivätkä halua asua niissä kaikkein perinteisimmissä hotelleissa. Blue Unique hotelli voi olla esimerkiksi entinen tehdasrakennus tai vaikkapa herraskartano. Jotkin hotellit on valittu niiden erityislaatuisen sisustuksen vuoksi tai jotkin sen takia, että niissä on aikoinaan asunut mielenkiintoisia henkilöitä. Jokaisella Blue Unique hotellilla on oma tarinansa kerrottavanaan ja jopa hotellin seinillä on tarina. Hotellien luokitus vaihtelee kolmesta tähdestä viiteen tähteen.

Blue Unique hotellit eivät välttämättä ole luksushotelleja, vaan niillä on vain ainutlaatuinen tunnelma. Ne on huolella valittu aikuiseen makuun sopiviksi. Ne saattavat sijaita hieman syrjässä ehkä jopa erillään muista hotelleista. Finnmatkojen opas palvelu Guide Onlinen välityksellä on kuitenkin käytössä koko loman ajan.

Esimerkkejä Blue Unique hotelleista

Näitä hotelleja on muun muassa Dominikaanisessa tasavallassa oleva Blue Unique Alisei, Egyptin Luxorissa oleva Sofitel Winter Palace, Lanzarotella Casa de Hilario, Finca de las Salinas, La Casona de Yaiza ja Casa del Embajador, Gran Canarialla La hacienda del buen Suceso, Paradise las Tirajanas,Escuela Santa Brigida ja Vik Bandama Golf. Esimerkiksi Vik Bandama Gold –hotellissa saa asua aivan tulivuoren kraatterin reunalla upean golfkentän vierellä ja Paradise Las Tirajanissa puolestaan on oma ihastuttava viinitarha ja hulppeat näkymät yli viinitarhojen, meren ja valkoisten kylien. Kaikissa on jotain todella uniikkia ja todella ainutlaatuista. Blue Unique lomat jäävät taatusti mieleen ja niiden tarjoamia elämyksiä on mukava muistella myöhemminkin.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: