Finnmatkat ja lapset – Bamseklubi ja Super Kids

Matkailu Finnmatkat ja lapset source: http://www.flickr.com/photos/cjengvall/3225556066/

Finnmatkat tarjoaa lapsiperheille monenlaisia etuja. Lapsille on myös tarjolla paljon erilaisia aktiviteetteja lomakohteissa. Monissa hotelleissa saavat lapset alennusta jopa-50 % matkan hinnasta. Loistavia lomakohteita lapsille ovat Blue Village -hotellit sekä Blue Star hotellit. Lisäksi lastenkerhot Bamse klubi ja Super Kids tarjoavat lomaileville lapsille paljon virikettä turvallisessa ympäristössä ja samalla vanhemmille pienen hengähdystauon lasten hoidosta. Lisäksi joihinkin kohteisiin (Blue Village ja Blue Star-hotellit) on mahdollista varata lastenrattaat ja syöttötuoli valmiiksi hintaan 20 euroa per vko sekä vaikkapa aamiaispaketti ensimmäiseksi aamuksi. Lisäksi alle 2-vuotias saa aina pinnasängyn ilman erillistä veloitusta. Lasten kanssa lomailusta on nyt tehty entistä vaivattomampaa ja hauskempaa.

Blue Village

Blue Village -hotellit ovat upeita lomakyliä, jotka ovat aina tasoltaan vähintään 4 tähteä. Ne sijaitsevat aivan rannalla ja hotellilla on kaikki mukavuudet, mitä toivoa saattaa. Blue Village hotellissa on myös aina ainakin yksi suuri allasalue, erillinen lastenallas ja kaikkein pienimmille soveltuva katollinen lastenallas. Finnmatkojen opas on aina tavattavissa Blue Village hotellissa tiettyinä aikoina. He järjestävät myös erilaisia aktiviteetteja ja iltaohjelmaa hotellilla. Blue Villageissa on kaikkialla huomioitu lasten hyvinvointi.

Blue Star

Blue Star -hotellit ovat viihtyisiä ja suosittuja perhehotelleja, joiden tasoluokitus vaihtelee 3 tähden ja 4 tähden välillä. Niissä on aina uima-allasalue erillisellä lastenaltaalla, ravintola, baari ja leikkikenttä lapsille. Opas on myös tavattavissa joka neljänä tai seitsemänä päivänä viikossa.

Bamseklubi

Bamseklubi toimii kaikissa Finnmatkojen Blue Village -hotelleissa sekä joissakin Blue Star -hotelleissa. Bamseklubiin voivat osallistua kaikki 3-6 -vuotiaat lapset ja paikka täytyy varata jo etukäteen. Kerho maksaa 45 euroa per lapsi per viikon matka ja 70 euroa kahden viikon matkalta. Kerho toimii hotellissa aamupäivisin viitenä päivänä viikossa ja aina kaksi tuntia kerrallaan. Tällöin äidit ja isät saavat jättää lapsensa kerholle luotettavan ohjaajan vastuulle ja lähteä nauttimaan lomasta hetkeksi aikaa ilman lapsia. Kerhon ohjaajat ovat usein koulutukseltaan joko lastentarhanopettajia tai lastenhoitajia, joten lapsensa voi turvallisin mielin jättää heille. Näin lapset tutustuvat myös samanikäisiin matkakavereihin ja saavat virikkeellistä tekemistä. Bamseklubin hinta sisältää myös t-paidan, lippiksen ja selkärepun.

Super Kids

Super Kids on puolestaan Finnmatkojen kerho vähän isommille lapsille eli 7-12 –vuotiaille. Toimintaperiaate on sama kuin Bamseklubissa eli kerho on aina iltapäivisin viitenä päivänä viikossa kaksi tuntia kerrallaan. Hinnat ovat myös samat kuin Bamseklubissa ja paikka kerhoon on aina varattava jo Suomesta käsin.

Nyt Finnmatkat on laajentanut Blue Star hotellien tarjontaa ja näitä hotelleja on tarjolla yhä useammassa lapsiperheelle soveltuvassa lomakohteessa. Suuren kysynnän vuoksi muun muassa Egyptin Sharm El Sheikhin Blue Star Mirabel klubiin on avattu kerhot perheen lapsille, jotka toimivat siellä koko kauden ajan.

Talvikaudella lastenkerhot toimivat muun muassa seuraavissa Finnmatkojen Blue Star hotelleissa: Egyptin Makadi Bayn Blue Star Saraya Suitesissa, Gran Canarialla Blue Star Koalassasekä Blue Star Cay Beachissä, Lanzaroten Blue Star Rubimarissa ja Cinco Plazassa, Teneriffan Blue Star Marylanzassa, Oasiksessa sekä Parque Cristobalissa, Kap Verden Blue Star Belorizontessa ja Thaimaan Phuketin Blue Star Centara Karon Tropicalessa sekä Blue Star Kata Beachissä.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: