Golfmatkat

Matkailu golfmatkat Source: http://www.flickr.com/photos/gusilu/2785690627/

Golfmatkat ovat tulleet erittäin suosituiksi viime vuosina, sillä golfin harrastajamäärät ovat kasvaneet huimasti. Nykyään myös aktiivilomien suosio on kasvanut ja rentouttavaan lomailuun ei riitäkään pelkkä löhöily, vaan halutaan samalla harrastaa jotain liikunnallista. Golfmatkalle voi lähteä ympäri vuoden, mutta suosituimpia matka-ajankohtia ovat lokakuu, jolloin golfkentät Suomessa suljetaan ja kevät, jolloin odotellaan Suomen golfkauden alkamista ja halutaan ottaa varaslähtö tulevan kesän golfkauteen. Keskitalvella matkustetaan myös usein golfmatkalle jonnekin lämpimään lomakohteeseen Euroopan ulkopuolelle. Golfelämyksiä tarjoavat Euroopan tutut golfkohteet, mutta myös eksoottiset kaukolomakohteet. Golfmatkalle voi lähteä niin yksin, kaksin kuin suuremmassakin porukassa.

Suosituimmat golfmaat

Suosituimmat golfmaat ovat Espanja ja Portugali ja niiden jälkeen suosituimmat ovat Italia, Kreikka ja Tunisia. Talvella golfmatka suuntautuu usein Thaimaahan. Espanjan klassisimmat golfkohteet ovat Costa del Sol ja Costa Blanca ja Portugalissa Lissabon ja Algarve. Useimmilla kentillä pelaajilta vaaditaan Green Card, mutta muutamassa kohteessa on tarjolla myös par3 –kenttiä, joissa ei Green Cardia vaadita.

Golfmatkalle Suomesta

Suomesta muun muassa Hispania järjestää valmiita golfmatkoja. Hispanialla on valikoimissaan Espanja sekä Azorit. Espanjaan Hispanian kautta pääsee golflomalle Esteponan Atalaya Parkiin ja Mijaksen La Calaan ja Axoreilla kaikille pääkentille. Nyt uutuutena Hispanian valikoimissa ovat myös Maltan sekä Madeiran golfkentät. Toki omatoimisestikin on erittäin helppoa lähteä golfaamaan. Pakettimatkan lisäksi voi varata itse peliajan lomakohteen golfkentältä. Suosituimpien kenttien peliajat kannattaa varata mahdollisuuksien mukaan jo Suomesta käsin, jotta varmistaa peliajan juuri silloin kun itselleen parhaiten sopii.

Katso tästä valmiit golfmatkat:

Upeat greenit eri puolilla maailmaa odottavat pelaajia!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: