TEMA – kiertomatkat

Matkailu Tema Kiertomatkat Source:http://www.flickr.com/photos/future15/3544862916/

TEMA kiertomatkat ovat loistava tapa tutustua paikkoihin hieman enemmän, kuin mitä normaalilla valmismatkalla pystyy. TEMA–matka tarjoaa taatusti enemmän elämyksiä, kuin mitä tavallinen matka voi ikinä tarjota. TEMA-matkan ideana on tutustua matkakohteessa myös kulissien takaiseen elämään. Näin matkailija saa paljon enemmän irti matkakohteestaan. TEMA-matkat on suuri luonto- ja kulttuurimatkojen järjestäjä, joka tekee löytöretkiään ympäri maapalloa. Matkakohteet on huolellisesti valittu ja niillä kaikilla on jotain uniikkia tarjottavanaan.

TEMA kiertomatkakohteet

Euroopassa TEMA kiertomatkoja tehdään kaikkialle Espanjasta Ukrainaan. Afrikan mantereella reissataan Egyptistä aina Eteläiseen Afrikkaan saakka. Etelä-Amerikassa TEMA:n matkakohteena on Chile ja Aasiassa valloitetaan Japani, Kiina, Thaimaa ja Intia. Australiaan sekä Uuteen-Seelantiin tehdään myös matkoja. TEMA on todella luotettava ja laadukas matkanjärjestäjä ja matkoille mukaan lähtee aina suomalainen opas.

TEMA kiertomatkan hintaan kuuluvat kaikki palvelut eli lennot, hotellit eri kaupungeissa aamiaisineen, kuljetukset paikoista toisiin, sisäänpääsyt eri käyntikohteisiin, ateriat jotka on mainittu matkaohjelmassa sekä asiantuntevan oppaan palvelut.

Tässä muutamia TEMA-matkoja, joita voi varata Suomesta käsin: Aistien Provence, jossa tutustutaan Ranskan Provencen maakunnan upeisiin maisemiin ja matkustetaan upeissa paikoissa Ranskan Rivieran Nizzasta alkaen. Andalucian kiertomatka, jossa kierretään ympäri Espanjan Andaluciaa. Australia –down under sekä Ecuador ja Galapagossaaret, Ekosafari Keniassa, Etelä-Thaimaan saaristo ja sademetsät, Jordania, Kap Verde, ym. ym., matkakohdelista on todella pitkä ja kohteet ovat toinen toistaan mielenkiintoisempia.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: