Air Finland Holidays

Air Finland Holidays on uusi matkoja myyvä yritys Suomessa. Se on tehnyt ensimmäisen matkansa keväällä 2010. Toki lentoyhtiö Air Finland on jo vakiinnuttanut asemansa Suomessa ja se on lentänyt lomalentoja jo vuodesta 2003 muun muassa Malagaan, Barcelonaan, Nizzaan, Funchaliin, Teneriffalle ja Las Palmasiin. Lehtoyhtiö Air Finlandilla on ollut vuodesta 2005 lähtien noin 400 000 matkustajaa vuodessa. Nyt yritys on kuitenkin alkanut järjestää myös lomamatkoja.

Air Finland Holidays on yhdistänyt laadukkaan kotimaisen lomalennon huolella valittuun ja suomalaiseen makuun sopivaan hotelliin sekä lisännyt siihen vielä lentokenttäkuljetukset. Air Finland Holidaysin järjestämä matka sopii sellaisille suomalaisille, jotka osaavat lomailla ihan itse. Matkan hinta sisältää lennot, hotellin sekä lentokenttäkuljetukset. Suomalaisilla matkailijoilla on myös lomakohteessa sekä lentokentällä käytössään paikalliset opaspalvelut, mutta suomalaisia oppaita ei kohteissa ole. Air Finland Holidays ei myöskään järjestä retkiä tai illanviettoja, vaan ideana on yhdistää omatoimimatkailu valmismatkaan. Tästä syystä Air Finland Holidays voi myydä matkoja edullisesti.

Air Finland Holidaysin valmismatka on sitä edullisempi mitä aiemmin tekee matkavarauksen. Tämä on sama käytäntö kuin mitä lentoyhtiöt käyttävät lippuhinnoittelussaan.

Air Finland Holidaysin lomakohteita ovat:

Espanjassa: Costa Blanca, Costa del Sol, Gran Canaria, Teneriffa ja Risteilyt

Kreikassa: Kreeta ja Rodos

Turkissa: Alanya ja Belek

Egyptissä: El Gouna ja Hurghada

Portugalissa: Madeira.

Katso tästä Air Finland Holidays matkat!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: