Apollomatkat matkatoimisto

Apollomatkat

Apollomatkat on Suomen uusin valmismatkajärjestäjä. Apollo on yksi Skandinavian suurimmista valmismatkayrityksistä ja se on toiminut jo vuosien ajan menestyksekkäästi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Nyt lokakuussa 2010 Apollo alkoi toimia Suomessakin nimellä Apollomatkat. Se avasi Suomeen oman puhelinmyynnin, internetsivuston sekä lomamyymälän. Apollomatkat myy valmismatkoja lähinnä lämpimiin lomakohteisiin. Kesäkaudella Apollomatkojen valikoima koostuu pääasiassa Euroopan matkakohteista ja talvikaudella mukana on myös kaukomaita. Osa Apollon matkakohteista on jo tuttuja suomalaisille, mutta mukana on myös aivan uusia kohteita.

Apollo osa Kuoni konsernia ja se on ollut osa sitä jo vuodesta 2001. Kuoni Skandinavialla on 1000 työntekijää ja jo lähes miljoona matkailijaa on ollut Kuoni Skandinavian lomamatkalla. Kuoni on yksi Euroopan johtavista valmismatkatoimijoista ja se on voittanut tunnustuksen ”Worlds leading tour operator” jo 11 vuotena peräkkäin. Apollomatkojen taustalla siis on vahvaa kokemusta ja osaamista.

Apollomatkojen valmismatkoja voi varata heidän internetsivustoltaan: www.apollomatkat.fi, heidän puhelinmyynnistään tai useista matkatoimistoista ympäri Suomen. Apollomatkojen kesämatkat alkavat Suomesta huhtikuussa 2011. Uutuuksia Suomessa ovat muun muassa Kreikan ihastuttavat saaret Paros ja Naxos sekä Kroatian saaret Hvar ja Brac sekä mantereen Split ja Podgora.

Apollomatkojen idea pärjätä suomalaisessa matkanjärjestäjien kovassa kilpailussa on olla modernimpi ja joustavampi matkanjärjestäjä kuin muut suomalaiset matkanjärjestäjät. Apollomatkat haluaa antaa asiakkaansa lomalle raamit, joiden puitteissa asiakas saa luoda itselleen parhaimman mahdollisen loman. Apollomatkat tarjoaa matkoja niin omatoimisille kuin seuramatkailijoillekin, sekä niin yksinmatkustaville, pariskunnille kuin lapsiperheillekin.

Apollomatkat lentää Suomesta Finnairin ja Air Finlandin lennoilla.

Kotisivut: www.apollomatkat.fi
Tarjoukset:

Apollomatkojen lomakohteita:

Leave a Comment

Previous post:

Next post: