Belvilla – loma-asuntoja vuokralle 18 Euroopan maassa

Siintääkö toiveissasi oma vuokratalo lomasi ajaksi? Unelmoitko ihanasta talosta Italian maaseudulla tai vaikkapa sievästä pikkukodista jollain Kreikan saarella? Tai unelmoitko kaupunkikodista keskellä kaupungin vilinää jossain Euroopan suurkaupungissa? Näihin kaikkiin, sekä moneen muuhun unelmaan tarjoaa ratkaisun Belvilla. Belvilla välittää vuokralle noin 20 000 eri lomataloa ja huoneistoa 18 eri Euroopan maassa. Vaihtoehtoja on tarjolla moneen makuun. Belvillalla on valikoimissaan kaikkea erittäin edullisista pikkuasunnoista upeisiin luksushuviloihin. Vuokra-ajat lähtevät yhdestä viikosta alkaen.

Belvillan loma-asunnot soveltuvat niin pariskunnille, perheille kun kaveriporukoillekin. Lapsiperheet arvostavat sitä, että saavat elää lomallaan mahdollisimman kodinomaisesti paikallisessa ympäristössä. Ja kaveriporukat haluavat muuten vain lomailla saman katon alla. Useissa Belvillan loma-asunnoissa on oma piha sekä usein myös uima-allas. Erittäin suosittuja lomamaita, joista talo usein halutaan vuokrata ovat muun muassa: Italia, Ranska, Espanja, Kreikka ja Portugali. Esimerkiksi Kreikan Kreetalla on laaja valikoima loma-asuntoja ja hinnat viikolta ovat vain parista sadasta eurosta ylöspäin. Talon vuokraamisessa voi säästää siis myös lomakuluissa, sillä varsinkin Belvillan hinnat ovat todella kilpailukykyiset ja pelkät lennot kohteeseen saattaa saada hyvinkin halvalla.

Belvilla on yksi Euroopan suurimmista lomataloja ja loma-asuntoja vuokralle välittävistä yrityksistä. Yritys on toiminut alalla jo yli 30 vuotta ja on erittäin luotettava yritys. Belvillan internetsivut www.belvilla.com ovat englanninkieliset ja helppokäyttöiset. Kaikista lomataloista ja lomahuoneistoista on tarkat kuvaukset ja valokuvat hintoineen. Lisäksi useista lomataloista on kuvattu myös videota, jotta asiakas saa mahdollisimman tarkan käsityksen kohteesta. Varaaminen on erittäin helppoa suoraan heidän internetsivujensa kautta. Ongelmatilanteita varten heillä on myös puhelinpalvelu Englannissa, jonne voi soittaa jos on jotakin kysyttävää.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: