Hispania matkat – matkatoimisto Hispanian lomat

Azorit Hispania matkat source:http://www.flickr.com/photos/miikas/3350338325/

Hispania tekee valmismatkoja seuraaviin matkakohteisiin.

Espanjan Costa del Sol

Costa del Sol on suomalaisten talvimatkailun suursuosikki. Monet menevät sinne pakoon Suomen kylmää talvea hieman pidemmäksikin ajaksi. Sää on aina mukavan lämmin ja vuodessa on yli 300 aurinkopäivää. Siellä on tarjolla kaksi upeaa kohdetta Fuengirola ja Torremolinos. Fuengirola on hieman rauhallisempi kuin Torremolinos. Molemmissa on aivan upeat rannat ja kivoja ravintoloita ja hyvät ostosmahdollisuudet.

Espanjan Costa Blanca

Costa Blancassa Hispania tekee matkoja Torreviejaan. Se on kaunis ja leppoisa lomakohde välimeren rannalla. Siellä on mukavaa viettää lomaa yksin, kaksin tai perheen kanssa.

Mallorca

Mallorca on suosittu lomakohde, koska sillä on paljon tarjottavanaan. Se on todella monipuolinen lomakohde. Siellä on upeita rantoja, kauniita laaksoja ja korkeita vuoria. Tämän takia Mallorca on suosittu harrastussaari. Siellä voi maastopyöräillä ja patikoida ja golfareillekin on tarjolla tasokkaita golfkenttiä.

Madeira

Madeira on Hispanian uutuuskohde! Madeira on aivan ihana ja vehreä Portugalille kuuluva lomasaari Atlantissa. Madeira lumoaa kauneudellaan. Siellä on upeita maisemia, merivesialtaita, katukahviloita, ostoskeskuksia, paikallisia ravintoloita ja kaikkea mitä voi toivoa. Levadavaellukset antavat hyvän kuvan Madeirasta ja sen kauneudesta, kannattaa ehdottomasti lähteä kävelemään noita luonnonpolkuja pitkin.

Azorit

Azorit on luonnonkaunis viehättävä saariryhmä Atlantilla. Azorit muodostuu yhdeksästä saaresta, jotka lumoavat luontoa rakastavan matkailijan. Saaret ovat aivan kuin suuria kasvitieteellisiä puutarhoja. On vaikeaa kuvailla miten kaunista Azoreilla on. Hispania on ainut suomalainen matkanjärjestäjä, joka tarjoaa matkoja Azoreille. Jos haluat nähdä jotain aivan uutta, jossa luultavasti juuri kukaan tutuistasi ei ole vielä käynyt, kannattaa valita lomakohteeksi Azorit.

Malta

Malta on mukava kulttuurisesti rikas lomasaari Välimeressä. Siellä ovat asuneet monet kansakunnat kuten britit, arabit ja normandialaiset ja nämä kaikki ovat antaneet omat vaikutuksensa saaren kulttuuriin. Malta tarjoaa myös hyviä sukellusmahdollisuuksia, aurinkoa ja merta. Malta on myös ihanan pieni lomasaari, siellä välimatkat ovat mukavan lyhyet.

Egyptin Hurghada

Egypti tarjoaa matkailijalle paljon. Siellä on ihana lomasää ympäri vuoden. Punaisen meren vesi on lämmintä ja kirkasta ja vedenalainen maailma aivan upeaa. Hurghadassa kannattaa ehdottomasti kokeilla snorklausta tai sukellusta. Hurghadassa on tasokkaita hotelleja ja erinomainen palvelu. Egyptiläiset ovat todella vieraanvaraisia. Hispania tarjoaa myös Niilin risteilyjä, joissa voi nähdä aivan upeita historiallisia maisemia. Hispanian retkiohjelma Hurghadassa on myös aivan loistava.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: