Hispanian Golfmatkat

Hispania Golf Matkat

Kun kotimaassa säät muuttuvat liian kylmäksi golfin harrastamiseen, niin kannattaa lähteä lämpimään säähän auringon alle kokeilemaan tasokkaita golfkenttiä, joita Hispanian kohteilla on tarjolla.

Espanja on suomalaisten golfareiden suursuosikki. Hispanialla on valikoimissaan kaksi korkeatasoista golfresorttia Espanjassa. Mijaksessa La Scala ja Esteponassa Atalaya Park. Näillä hotelleilla on omat korkeatasoiset golfkentät, jonne voi varata peliaikoja suoraan Hispanialta jo kotoSuomesta käsin. Hotellit ovat korkeatasoisia ja aivan ihastuttavia.

Keväisin ja syksyisin myös Malta tarjoaa hyvät puitteet golfaamiseen ja tämän vuoden uutuutena Hispania tarjoaa matkoja myös  ikuisen kevään saarelle Madeiralle golfaamaan. Erityisesti Malta sopii kaikentasoisille golfaajille, myös aivan aloittelijoille. Hispanian kanssa pääsee myös Azoreiden pääsaarelle harrastamaan golfia niissä kauniissa luonnonmaisemissa. Parasta on, että peliajat kaikille kentille saa varattua Hispanialta jo matkavarauksen yhteydessä Suomesta. Näin voi varmistaa jo etukäteen, että pääsee pelaamaan silloin kun itselle parhaiten sopii.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: