Interhome – vuokraa loma-asunto ulkomailta

Interhome on Euroopan johtava loma-asuntoja vuokralle välittävä yritys. Interhomella on erittäin kattava valikoima loma-asuntoja ja lomataloja 26 eri maassa. Vuokrattavia taloja ja huviloita Interhomella on jo noin 46 000 kappaletta, aina kaupunkikodeista upeisiin merenrantahuviloihin sekä alppimajoihin. Interhome on toiminut alalla jo yli 40 vuotta, joten se on erittäin luotettava yritys. Interhomessa parasta on se, että heidän internet-palvelunsa on todella selkeä ja sivut saa myös suomen kielellä. Pulmatilanteiden varalle heillä on myös palvelupuhelin Suomessa. Interhome on kansainvälinen yritys ja sen pääpaikka on Sveitsissä. Suomeen yritys tuli vuonna 1993. Interhomella on vuosittain yli puoli miljoonaa tyytyväistä asiakasta.

Suosituimmat maat, joista suomalaiset haluavat vuokrata lomatalon ovat Italia, Ranska ja Espanja. Näissä kohteissa Interhomella onkin erittäin paljon hyviä vaihtoehtoja. Jos unelmissasi on esimerkiksi oma talo Toscanasta viininviljelmien keskeltä, ihana kartano Ranskan maaseudulta tai vaikkapa merenranta-asunto aurinkoiselta Costadel Solilta, niin nämä kaikki onnistuvat Interhomen kautta. Talvisin on suosittua suomalaistenkin keskuudessa vuokrata idyllinen alppimaja jostain alppirinteen välittömästä läheisyydestä ja harrastaa siellä talviaktiviteetteja.

Interhome.fi sivustoa on erittäin helppo käyttää. Ensin voi katsoa, että olisiko oma loma jo etusivulla odottamassa. Kesän suosituimmat kohteet ovat heti näkyvissä ja varattavissa: ”Loma Ranskassa!”, ”Loma Italiassa!”, ”Loma Espanjassa!”, ”Loma Kroatiassa!” ja ”Kaupunkilomalla oma huoneisto!”. Nyt uutuutena voi varata kohteita lyhyemmäksikin ajaksi, kuin yhdeksi viikoksi autokiertomatkailua ajatellen. Ne löytyvät otsikon ”Omalla autolla Keski-Eurooppaan!” alta. Interhome on jaotellut matkat rantalomiin, alppilomiin, maaseutulomiin, kaupunkilomiin ja vuoristolomiin. ”Etsi ja varaa” -valikkoon on hyvin helppoa syöttää omia vuokratalotoiveitaan ja tutustua sen jälkeen vaihtoehtoihin valokuvineen ja hintoineen.

Kun varaa talon Interhomelta jo hyvissä ajoin, voi saada ennakkovaraajan edun varauksestaan. Samoin jos varaa vasta juuri ennen loman alkua, niin tarjolla on useita last minute –alennuksia ja äkkilähtötarjouksia, jolloin voi saada hyvätkin alennukset vuokrauksestaan. Jos itsellään on tarkat kriteerit siitä, että minkälaisen talon haluaa, niin kannattaa tehdä varaus jo ajoissa. Tällä tavalla voi varmistaa sen, että saa vuokrattua juuri sen talon tai lomahuvilan minkä haluaa.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: