Portugali Vilamoura

Vilamoura Portugali source:http://www.flickr.com/photos/nunoduarte/2806812359/

Vilamouran lomakohde Portugalissa tarjoaa matkailijoille upeita rantoja, tasokkaita golfkenttiä, hyvät vesiurheilumahdollisuudet, ihania ravintoloita ja ennen kaikkea hienostunutta lomatunnelmaa. Vilamoura on erittäin elegantti ja muodikas lomakohde. Hotellit ovat tasokkaita ja tarjoavat matkailijoille kaikki palvelut, mitä vain toivoa saattaa.

Vilamouran keskustan sydän on suuri pienvenesatama, jossa on parkissa toinen toistaan upeampia luksusjahteja ja pikaveneitä. Siellä on myös rantakatu, jota reunustavat ravintolat, baarit, kahvilat ja kaupat. Siellä liikkuu kuuluisia ihmisiä ja kaikki on hyvin muodikasta. Vilamouran iltaelämä on hienostunutta ja siihen kuuluu luonnollisena osana vierailu paikallisella casinolla.

Shoppailija nauttii myös lomastaan Vilamourassa, sillä Vilamouraan lähes kiinni kasvaneessa Quasteiran naapurikaupungissa on joka keskiviikko koko Algarven rannikon suurimmat katumarkkinat. Sieltä voi tehdä todellisia löytöjä edullisesti. Toki Vilamourassa on myös paljon putiikkeja, joissa voi shoppailla.

Kulttuurinystävien kannattaa vierailla lähellä olevilla Cerro da Vilan raunioilla, jotka ovat peräisin roomalaiselta ajalta ja ne ovat todella vaikuttava näky. Urheilun ystävät puolestaan nauttivat golfista, tenniskentistä, urheilukeskusten tarjoamista aktiviteeteistä tai vaikkapa syvänmerenkalastuksesta.

Rannat Vilamourassa ovat todella upeat, hienohiekkaiset ja loivasti syvenevät. Sijainti Algarven rannikolla Faron ja Albufeiran välissä on loistava, jos haluaa lähteä tutustumaan muuallekin Algarven rannikolla. Ja jos rantaelämä alkaa kyllästyttää, niin kannattaa vuokrata auto ja lähteä ajelemaan sisämaahan, sillä siellä on upeita maisemia ja paljon nähtävää.

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: