Tavira Portugali

Tavira Portugali source:http://www.flickr.com/photos/daeve/387198551/

Tavira on ihastuttava pikkukaupunki, joka tarjoaa lomalaisille ihanaa tunnelmaa ja aitoa portugalilaista elämää. Tavira sijaitsee Monte Gordon lomakohteen länsipuolella. Taviralla on takanaan historiaa jo yli 2000 vuotta ja se näkyy kaupungin vaikuttavassa ympäristössä. Siellä on pieniä kujia, erittäin kaunista arkkitehtuuria, koristeellisia takorautaisia parvekkeita, kaakeloituja julkisivuja…, joten kameralle löytyy käyttöä.

Taviran erottaa muista lomakohteista se, että kaupunki on todella aito kaupunki, eikä vain turisteille rakennettu. Siellä on välitön ja mukava ilmapiiri, jossa matkailijat sulautuvat paikallisten elämään. Tavirassa on paljon ravintoloita, joissa voi nauttia portugalilaisen keittiön herkuista. Tarjolla on edullisia kortteliravintoloita ja trendikkäitä muotiruokaa tarjoavia ravintoloita. Erityisesti kannattaa maistaa kala- ja äyriäisruokia, sillä ne ovat täällä erittäin herkullisia. Kaupungissa on myös paljon kivoja pubeja ja kahviloita. Hintataso Suomeen verrattuna on edullinen. Erityisesti paikalliset viinit ovat edullisia ja laadukkaita, joten niitä kannattaa ostaa kotiinkin tuomiseksi.

Kauniille uimarannoille pääsee Tavirasta venekyydillä. Muun muassa Ilha de Tavira on 12 kilometrin pituinen saari, jossa on upeat ja matalat uimarannat. Lisäksi siellä on aivan loistavat vesiurheilumahdollisuudet ja paljon muutakin tekemistä. Suuremmille saarille pääsee Cabanasista, joka on rantakatu aivan Taviran lähellä

Taviraa voi suositella lomakohteeksi kaikille, jotka arvostavat aitoa pikkukaupunkielämää mukavassa lomaympäristössä.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: