Vuokraa talo Ranskasta

Vuokratalo Ranska source:http://www.flickr.com/photos/xplicitcontent/3802287698/

Unelmoitko vuokraavasi talon Ranskasta lomasi ajaksi? Yhä useampi Ranskasta kiinnostunut matkailija haluaa vuokrata Ranskan maaseudulta tai kauniilta Ranskan Rivieralta talon ja nauttia paikallisesta elämästä huolettomasti ja kauniista säästä nauttien. Kun vuokraa talon, niin pääsee aivan eri tavalla tutuksi paikallisen viehättävän kulttuurin kanssa, kuin hotellissa majoittuessaan. Yleensä talo vuokrataan minimissään viikoksi, mutta jotkut haluavat viettää Ranskassa jopa kuukauden.

Nyt unelmaloman viettäminen on mahdollista helposti. Ranskassa nimittäin on paljon taloja vuokrattavana loma-asunnoiksi ja niitä voi vuokrata Suomesta käsin loma-asuntoja vuokraavien yritysten kautta. Alan kaksi suurinta loma-asuntoja välittävää kansainvälistä yritystä ovat Interhome ja Belvilla. Molemmilla on laaja valikoima taloja Ranskassa vuokrattavana. Jos haluat lomatalon Provencesta, Bretagnesta, Normandiasta tai Rivieralta Cote d´Azurilta, niin kannattaa tarkistaa heidän tarjontansa heidän internetsivustoiltaan www.interhome.fi ja www.belvilla.com. Esimerkiksi Interhomella on valikoimissaan yli 1000 eri lomataloa, huvilaa ja huoneistoa Ranskassa.

Usein lapsiperheet ja ystäväporukat haluavat vuokrata talon Ranskan lomansa ajaksi, sillä elämä yhteisessä talossa on lomailua parhaimmillaan. Siellä voi elää normaalia elämää paikallisten keskellä ja olla oman itsensä herra. Ei ole meluavia hotellinaapureita seinän takana eikä ole riippuvainen mistään matkatoimistosta. Suomen ja Ranskan välillä on varsinkin kesäkaudella paljon lentoliikennettä, joten lentoja saa myös ajoittain todella halvalla. Muun muassa Blue1 lentää Helsingistä suoria lentoja Nizzaan varsin edullisesti. Pariisiin pääsee myös Helsingistä helposti useita kertoja päivässä.  Vuokraamalla talon loman ajaksi Ranskasta, voi siis myös säästää matkakuluissaan ja lisäksi se kartuttaa lomakokemuksia, kun saa asua kohteessa paikalliseen tapaan.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: