Loma-asunto Alpeilta

Loma-asunto Alpit source:http://www.flickr.com/photos/miege/2171980751/

Miltä kuulostaisi viettää talvilomaa Alpeilla omassa mukavassa kodissa keskellä upeita maisemia? Alpit tarjoavat lunta, mahtavia rinteitä ja aurinkoa. Alpeilla on niin trendikkäitä hiihtokeskuksia kuin rentoja pikkukyliäkin, siellä voi viettää lomaa sievissä alppimajoissa tai upeissa lomataloissa. Vaihtoehtoja löytyy varmasti jokaiseen makuun. Toiset Alppimatkailijat arvostavat sitä, että saavat lomallaan asua aivan hiihtokeskuksen välittömässä läheisyydessä ja toiset taas majoittuvat mieluiten piilopirttiin johonkin rauhalliseen kohteeseen. Päivällä voi nauttia aurinkoisesta ulkoilmasta ja laskettelun, lumilautailun tai murtomaahiihdon huumasta ja illalla takkatulen lämmöstä vaikkapa fondueta nauttien. Myös after ski juhlijat löytävät Alppien suosituista hiihtokeskuksista takuu varmasti riehakasta menoa. Ja unohtamatta retkeilijöitä ja reippailijoita, joille Alppien ulkoilumaastot ja henkeäsalpaavat maisemat tarjoavat unohtumattomia lomamuistoja.

Interhome tarjoaa lukemattoman valikoiman toiveiden lomahuoneistoja, ihastuttavia alppimajoja sekä kodikkaita lomataloja. Interhomen kautta voi varata mieleisensä loma-asunnon edullisesti ja tällä tavalla pääsee nauttimaan lomastaan Alpeilla suhteellisen edullisesti ja paremmin kuin tavallisessa hotellissa majoittuessaan. Interhomen verkkosivuilta löytyy kaikki lomatalot ja alppimajat valokuvineen, hintatietoineen ja varaustietoineen. Kaikki on suomen kielellä ja puhelimitsekin saa palvelua suomeksi.

Interhomen valikoimissa on lomahuoneistoja Sveitsistä, Itävallasta, Ranskasta ja Italiasta. Tässä muutamia kaupunkeja, jotka ovat Alppien kävijöiden suosiossa: Verbier, Davos, St.Moritz, Zell, Saalbach, Zell am See, St. Anton, Chamonix, Marilleva, Cervinia.

Kannattaa räätälöidä itselleen mieluinen loma käyttämällä Interhomen palvelua ja saa lomailla Alpeilla juuri sillä tavalla kun haluaa ja siellä missä haluaa. Lennot kannattaa varata ajoissa, varsinkin jos haluaa matkustaa sesonkikuukausina. Autonvuokraus onnistuu myös etukäteen ja se onnistuu esimerkiksi Interhomen kautta samalla kun tekee loma-asuntovarauksen.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: