Cha-Am Thaimaa

Cha-Am Thaimaa matkat source: http://www.flickr.com/photos/uwebkk/3492389573/

Cha-Am on loistava koko perheen matkakohde Siamin lahdella Thaimaassa. Se on todellinen nautiskelijan kohde. Siellä on upeat hiekkarannat, silmänkantamattomiin jatkuva meri, kuuma aurinko, ystävällisiä ihmisä sekä hyviä ravintoloita. Cha-Amissa voi rentoutua sekä keho että mieli. Lapsiperheet nauttivat olostaan Cha-Amissa . Siellä rannat ovat todella matalat ja sijaitsevat keskellä paikallista elämänmenoa. Liikkuminen on helppoa, sillä monet hotellit sijaitsevat aivan rannalla. Tarjolla on toki myös upeita lomakeitaita hieman kauempana keskustasta.

Cha-Amin lomakylä on muodostunut paikallisen tienvarsikylän viereen upean rannan äärelle. Varsinkin illalla tunnelma rannalla on sanoin kuvaamaton, kun illallista voi nauttia hiekalle katetuissa pöydissä tunnelmallisen musiikin soidessa taustalla. Rannalla voi ottaa päivällä aurinkoa tai kokeilla banaaniveneajelua tai vaikka rantaratsastusta. Rentouttavaa thai-hierontaa on myös tarjolla. Golf-kentät Cha-Amissa ovat todella tasokkaat. Rantakadulla on viehättävä thaimaalainen ilmapiiri. Siellä on ravintoloita, kauppoja, ostoskojuja ja paikallisten suosimia ruokakärryjä. Jos haluaa enemmän mahdollisuuksia ja virikkeitä niin suureen lomakohteeseen Hua Hiniin on vain 25 kilometrin matka, joka taittuu nopeasti ja edullisesti tuk-tuk taksilla. Siellä voi käydä vaikka illastamassa jossain kauniissa paikassa tai ostoksilla.

Arkisin Cha-Am on todella rauhallinen, mutta viikonloppuisin meno vilkastuu kun bangkokkilaiset tulevat viettämään viikonloppua Cha-Amiin.

Uimarannat Cha-Amissa

Ranta on hienohiekkainen, matala ja kaunis. Vesi on hieman sameaa, mutta silti todella puhdasta.

Harrastukset

Golf on suosittu harrastus Cha-Amissa. Polkypyöriä vuokrataan ja se onkin hauska harrastus Cha-Amissa

Nähtävyydet ja retket

Bangkok on suosittu retkikohde, sillä se sijaitsee vain parinsadan kilometrin päässä Cha-Amista. Jos on näin lähellä tuota kaaosten kaupunkia, eikä ole siellä ennen käynyt, on se ihan ”pakollinen” retkikohde. Kwaijoelle kannattaa mennä matkatoimiston järjestämällä retkellä, sillä siellä on aivan upea tunnelma. Wat Khao Takhraon temppeli on suosittu nähtävyys, siellä on istuva buddhapatsas Luang Pho Khao Takhrao. Rakkauden ja toivon palatsi, Maruekhathaiyawan, on myös suosittu nähtävyys.

Cha-Amin ravintolat ja iltaelämä

Kylän rantakadulla ja rannalla on monia hyviä ja edullisia ravintoloita, jotka tarjoavat thaimaalaista ruokaa. Hotelleissa on ravintoloita, joissa on tarjolla sekä thaimaalaista että kansainvälistä ruokaa. Hinnat hotelleissa ovat kuitenkin hieman kalliimpia kuin Thaimaassa keskimäärin on. Hua Hinissä on vielä paljon enemmän ravintoloita, joten siellä kannattaa kyllä vierailla illallisen merkeissä. Iltaelämä Cha-Amissa on aika hiljaista. Rantakadulla on muutamia baareja ja karaokepaikkoja. Lisäksi hotelleissa järjestetään usein iltaelämää.

Ostokset Cha-Amissa

Cha-Amista voi ostaa muun muassa rantavaatteita. Siellä on useita räätäliliikkeitä, joissa puvun teettäminen omien mittojen mukaan on edullista. Hua Hiniin kannattaa lähteä ostoksille, jos pitää shoppailusta.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: