Krabin lomakohde tarjoaa Thaimaan kauniimpia maisemia

Thaimaa matkat source: http://www.flickr.com/photos/zimmel/151823581/sizes/m/in/photostream/

Krabin provinssi on todella kaunis ja monipuolinen lomakohde Thaimaassa. Krabin on sanottu olevan Thaimaan kauneinta aluetta. Krabi koostuu paratiisirannoista, upeista pienistä saarista, kauniista luonnosta, luolista, laguuneista ja myös unohtumattomasta vedenalaisesta elämästä. Upeat sademetsässä olevat vesiputoukset sekä kauniit merestä nousevat kalliomuodostelmat ovat Krabin parasta antia. Krabilla kannattaa olla aktiivinen ja mennä rohkeasti tutustumaan erilaisiin paikkoihin, niin saa lomastaan varmimmin kaiken mahdollisen irti. Erityisesti Krabin sisäosissa luonto on kauneimmillaan.

Krabi sijaitsee Thaimaan mantereella Phuketista itään.  Bangkokista kertyy matkaa Krabiin reilut 800 kilometriä ja Phuketiin noin 200 kilometriä. Sen edustalla on upea Phra Nang Bay, jonne on mukava tehdä päiväretkiä. Krabin vetonaulana ovat upeat hiekkarannat, kaunis luonto sekä aito thaimaalainen elämänmeno. Krabiin kannattaa matkustaa jos haluaa kokea upean rantaelämän sekä aidon paikalliskulttuurin samassa paketissa.

Aktiviteetit Krabissa

Krabissa voi harrastaa kaikkea veteen liittyvää. Suosituinta on snorklata tai sukeltaa, sillä vedenalainen elämä on todella upeaa. Vesi on kristallinkirkasta ja meressä elää monia toinen toistaan upeampia kaloja. Railey Beachillä suosituin harrastus on vuorikiipeily ja kun sitä uskaltaa kerran kokeilla niin on vaarana, että menettää sille sydämensä. Pitkähäntävenereissulle osallistuminen on myös todella mielenkiintoinen kokemus. Näillä veneillä voi tehdä reissuja upeille rannoille ja veneen ja kuljettajan voi vuokrata käyttöönsä vaikka koko päiväksi.

Krabin hotellit

Krabin lähes kaikki hotellit sijaitsevat Ao Nangissa. Pienempiä paikkoja ovat Klong Muang sekä Railay Beach. Kannattaa miettiä, että haluaako lomallaan vilkasta ympäristöä vai päinvastoin rauhallista ympäristöä. Sen perusteella kannattaa sitten tehdä hotellivalinta. Suomalaisten matkanjärjestäjien hotellit ovat toinen toistaan parempitasoisia ja niissä on loistavat palvelut ja upeat uima-allasalueet. Toki omatoiminen reppumatkailija löytää Krabista myös paljon pieniä ja todella edullisia hotelleja, joissa voi yöpyä todella edullisesti.

Matkat Krabiin

Suomesta pääsee vaivattomimmin ja edullisimmin lomalle Krabiin valmiilla pakettimatkalla, jossa matkan hintaan kuuluu sekä lennot että hotelli. Katso tästä Krabin matkat:

 

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: