Pattaya Thaimaa

Pattaya Thaimaa matkat source: http://www.flickr.com/photos/zhaffsky/293625541/

Pattaya Thaimaassa on yksi Thaimaan vanhimmista ja vilkkaimmista rantalomakohteista. Se on tällä hetkellä Thaimaan suosituin lomakohde. Pattayasta ei meno lopu kesken, sillä sillä tekemistä riittää vuorokauden ympäri. Kaupunki ei ole aivan yhtä kaunis kuin muut Etelä-Thaimaan kohteet, mutta siellä on kaikkein helpoin liikkua. Ehkä suurta eksotiikkaa sieltä ei löydy, mutta huvitteluja sitäkin enemmän.

Pattayan uimarannat

Jomtienranta on Pattayan suosituin ranta, se sijaitsee muutaman kilometrin päässä keskustasta. Korallisaarella, joka sijaitsee aivan lähellä on mielettömän upeat hienohiekkaiset rannat, joilla vuokrataan aurinkotuoleja. Pattayan keskustan ranta on melko epäsiisti. Vesipuisto nimeltään Pattaya Park on ehdottomasti lapsiperheen suosikkipaikka. Hotelleissa on myös yleensä hienot uima-altaat.

Harrastukset

Harrastusmahdollisuudet Pattayassa ovat erinomaiset. Voi harrastaa golfia, sukellusta, tennistä, keilailua tai biljardia. Mikroautoilu ja kaikenlaiset vesiurheilulajit ovat myös suosittuja.

Retket ja nähtävyydet

Totuuden pyhättö on puinen yli 100 metriä korkea temppeli jonka rakentaminen kesti 20 vuotta. Siellä kannattaa käydä sen tarjoaman hiljaisuuden ja delfiinishown takia. Hieno paikka vierailla on Khao Pattayan näköalapaikka. Sieltä on upeat näkymät yli Pattayan kaupungin. Khao Kheowin retki kiinnostaa koko perhettä. Se on uhanalaisten lajien eläinpuisto joka on kuningattaren suojeluksessa. Siellä on mm. uhanalainen valkoinen tiikeri. Kwaijoen retkelle kannattaa osallistua, sillä se tarjoaa unohtumattomia maisemia ja tunnelmia. Pattayan lähistöllä on monia kivoja kalastajakyliä joissa kannattaa vierailla tutustumassa Thaimaan perinteiseen elämään sekä nauttia ihanista kalaruoista niiden ravintoloissa. Bangkok on vain 150 kilometrin päässä Pattayasta, joten siellä kannattaa ehdottomasti vierailla, jos ei ole siellä ennen käynyt. Se on niin monipuolinen ja kaaosmainen kaupunki, ettei toista löydy koko maailmasta.

Pattayan ravintolat ja iltaelämä

Pattayassa on paljon ravintoloita, sekä thaimaalaista ruokaa tarjoavia, että kansainvälistä ruokaa tarjoavia. Kalaravintoloissa saa kalan valita suoraan kylmätiskistä ja siitä se sitten valmistetaan ruoaksi. Pattayalla on niin vilkas ilta- ja yöelämä, että se on aivan maailmankuulua. Ei ole varmasti olemassa mitään, mitä ei Pattayalta löytäisi. Baareja, pubeja, discoja ja ravintoloita on pilvin pimein. Kaikanlaista showta on tarjolla. Juhlia voi vaikka kellon ympäri jos niin tahtoo.

Ostosmahdollisuudet Pattayassa

Pattayan keskusta on täynnä kauppoja ja ostoskeskuksia, jotka ovat avoinna yöhön saakka. Edullisia ostoksia ovat muun muassa thaisilkki, silmälasit ja eletroniikka. Räätäliliikkeitä on paljon ja omien mittojen mukaan teetetty puku on edullinen ja suosittu tuliainen kotiin.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: