Incekum Turkki

Incekum Turkki matkat source: http://www.flickr.com/photos/ugocei/227071981/

Incekum on viehättävä pieni lomapaikka Välimeren rannikolla Turkissa. Siellä on matalia ja pitkiä hiekkarantoja, minkä takia se sopii erityisesti lomailuun lasten kanssa. Incekum tarkoittaa suomeksi hienoa hiekkaa ja sitä Incekumissa riittää. Rannalla vuorottelevat jylhät kalkkikivikalliot ja ihanat kullanväriset hiekkarannat. Ympäristö Incekumissa on todella kaunista ja sopii rentouttavaan lomanviettoon loistavasti.

Incekum sijaitsee noin kolmenkymmenen kilometrin päästä tutummasta Alanyan suurkaupungista. Incekumin toisella puolella on Siden lomakohde. Näin ollen jos haluaa enemmän actionia lomailuunsa, niin on helppo lähteä retkeilemään näihin kohteisiin. Liikkuminen on todella helppoa, sillä paikallisella dolmus-bussilla pääsee nopeasti ja todella edullisesti kylästä toiseen.

Incekumin hotellit

Incekumissa on panostettu hienoihin hotelleihin. Useassa hotellissa voi valita all inclusive palvelun, jossa kaikki ruoat hotellin ravintoloissa sekä juomat ravintoloissa ja baareissa kuuluvat matkan hintaan. Tämä on todella hyvä vaihtoehto ja on leppoisaa lomailla, kun ei rahaa tarvitse ajatella tai käsitellä välttämättä kertaakaan koko loman aikana. Hotellit sijaitsevat myös erittäin kauniilla paikoilla aivan rannan vierellä.

Ostosmahdollisuudet Incekumissa

Incekumissa on jonkin verran kauppoja, joissa voi tehdä lomaostoksia. Viereisessä Avsallarin kylässä on markkinat joka torstai, joten sinne kannattaa ehdottomasti mennä käymään. Ja siellä tinkiminen on sallittua ja jopa toivottavaa. Tuliaisiksi kannattaa ostaa kenkiä, laukkuja, mausteita ja itämaisia mattoja.

Incekumissa on myös oikein hyvät vesiurheilumahdollisuudet.

Ravintolat ja yöelämä Incekumissa

Ravintoloita on jokaiseen makuun; tarjolla on niin turkkilaista ruokaa kuin kansainvälistäkin ruokaa. Iltaelämä on rauhallista. Illallista voi nauttia pitkän kaavan mukaan tai hotellit järjestävät myös iltaohjelmaa asukkailleen. Jos haluaa vilkkaampaa menoa, niin kannattaa mennä viettämään iltaa Alanyaan. Siellä on baareja ja discoja vaikka kuinka paljon.

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: