Venezuelan Isla de Margarita

Isla de Margarita Venezuela matkat source: http://www.flickr.com/photos/jopimalg/3940408545/

Venezuela on lumoava maa Etelä-Amerikassa. Siellä on vaikka mitä nähtävää ja koettavaa. Siellä on monipuolisia maisemia; lännessä ovat lumihuippuiset Andit, etelässä kuumat Amazonin sademetsät, idässä Gran Sabannan savannialue ja pohjoisessa upeat paratiisirannat ja kookospalmut. Venezuelassa on myös Etelä-Amerikan suurin järvi Maracaibo ja Orinoco, joka on Etelä-Amerikan kolmanneksi pisin joki. Siellä on maailman korkein vesiputous Salto Angel ja maailman pisin käärme verkkopython.

Isla de Margarita on Venezuelan suosituin matkailukohde. Se on Venezuelan suurin saari ja sijaitsee Karibian meressä noin 20 kilometrin päässä Venezuelan rannikolta. Paikalliset asukkaat kutsuvat Isla de Margaritaa Karibian helmeksi. Se on aivan upea paratiisimainen paikka, joka tarjoaa matkailijalle paljon. Sen lisäksi että maisemat, tunnelma ja sää ovat siellä ihanteelliset on se myös verovapaata aluetta, joka tarjoaa hyvät ostosmahdollisuuden matkailijoille.

Isla de Margaritassa on vielä paljon paikallista elämää ja on ihana päästä tutustumaan aitoon etelä-amerikkalaiseen elämäntapaan. Matkailu on vielä saarella aika kehittymätöntä, joten ihan kaikkia turistipalveluja siellä ei ole tarjolla. Toisaalta se on osa tämän kohteen viehätystä, että pääsee mukaan aitoon paikalliselämään. Isla de Margarita on sekoitus modernia ja vanhaa. Saaren länsipuolella elämä on aika alkeellista, paikalliset kalastajat asuvat siellä perheineen. Itäpuolella taas on suuria asutuskeskuksia muun muassa Polamarin kaupunki.

Isla de Margaritan rannat

Rannat ovat aivan upeat. Matkailija voi mielensä mukaan valita, millä kymmenistä toinen toistaan upeimmista rannoista haluaa päiväänsä viettää. Isla de Margaritalla on noin 50 upeaa rantaa. Vesiurheilulajeja voi myös harrastaa rannoilla.

Retket ja nähtävyydet

Luonto Venezuelassa ja erityisesti Isla de Margaritalla on todella monimuotoista. La Restingan kansallispuisto tarjoaa matkailijalle paljon elämyksiä. Kannattaa käydä Boca del Rion merimuseossa, el Vallen luostarikylässä ja El Cacaon kaakaovuorella. Kaakaovuoren edestä on aivan upeat näkymät. Lapset ja lapsenmieliset varmasti viihtyvät Parque el Aquan vesipuistossa.

Tarjolla on myös useita lentäen tehtäviä retkiä, esimerkiksi Los Roquesin kansallispuiston korallisaarille ja Orinoco-joen suistoon. Nämä retket tarjoavat unohtumattomia elämyksiä ja niille kannattaa todella osallistua.

Isla de Margaritan hotellit

Useat hotellit Isla de Margaritalla ovat all inclusive -hotelleja. Tämä tarkoittaa sitä, että matkan hintaan kuuluu valmiiksi kaikki ruoat ja juomat ja aktiviteetit ja mistään ei tarvitse paikan päällä enää erikseen maksaa. Se on todella kätevä tapa lomailla ja silloin voi keskittyä vain siihen oleelliseen eli lomasta nauttimiseen.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: