Talo vuokralle ulkomailta

Vuokraa talo ulkomailta source:http://www.flickr.com/photos/gigi62/4293536971/

Nykyisin on todella suosittua vuokrata talo ulkomailta. Enää ei välttämättä tyydytä hotellissa yöpymisiin, vaan nyt halutaan elää kohteessa mahdollisimman tavallista elämää ja tutustua paremmin paikallisiin tapoihin. Kun vuokraa talon ulkomailta, niin saa lomaltaan paljon enemmän irti kuin hotellissa asuessaan. Vuokratalot sijaitsevat yleensä keskellä paikallista asutusta ja naapureina on paikallisia ihmisiä. Kun vuokraa talon, niin ei tarvitse pelätä, että naapureiksi sattuu joukko vaikkapa ruotsalaisia nuoria, jotka juhlivat koko yön.

Yhä useammalla matkailijalla unelmissa on oma talo kauniissa ympäristössä, oma piha, uima-allas ja grillikatos. Talon vuokraaminen on loistava vaihtoehto lapsiperheelle, sillä silloin on mahdollista elää mahdollisimman normaalia elämää, vaikka lomalla ollaankin. Suurempaan taloon mahtuu myös majoittumaan tarvittaessa montakin perhettä saman katon alle. Talon vuokraaminen mahdollistaa myös kaveriporukoiden yöpymisen saman katon alla.

Jos lomailee hieman kauemman aikaa, niin talon vuokraaminen ulkomailta on jopa edullisempi vaihtoehto kuin hotellimajoitus. Toki siinä joutuu näkemään hieman enemmän vaivaa, mutta lopussa kiitos seisoo. Nykyisin on todella helppoa varata lomatalo tai lomahuvila internetistä ja lennot on myös helppoa varata siinä samalla. Aina kannattaa kuitenkin tehdä lentojen osalta hieman vertailua, jotta löytää kaikkein edullisimmat lennot. Auton voi halutessaan varata odottamaan valmiiksi lentokentälle. Näin loma pääsee alkamaan näppärästi.

Talon vuokraaminen ulkomailta lomansa ajaksi tarjoaa riippumatonta lomailua. Lomailija ei ole riippuvainen matkatoimiston järjestelyistä. Ei ole pakko jutella suomalaisten kanssamatkustajien kanssa tai kohteen oppaan kanssa. Toisaalta ei voi myöskään osallistua matkatoimiston järjestämille retkille eikä hotellin valmiille aamiaiselle. Toisille tämä kuitenkin tarjoaa vapauden tunnetta. Aamulla voi esimerkiksi paikalliseen tapaan kipaista lähileipomoon ostamaan tuoretta leipää ja nauttia aamukahvinsa omalla pihalla kaikessa rauhassa. Naapuria voidaan tervehtiä paikallisella kielellä ja matkailija voi tuntea olevansa kuin kotonaan.

Erittäin hyvä ulkomaisten talojen vuokrauspalvelu on Interhome. Interhome on kansainvälinen loma-asuntojen välittäjä, joiden nettisivut www.interhome.fi ovat myös suomen kielellä. Siellä voi tutustua kätevästi erilaisiin loma-asuntovaihtoehtoihin ja tehdä varauksen helposti suoraan internetistä. Heillä on myös suomenkielinen puhelinpalvelu pulmatilanteiden varalle. Yksityisiltä ihmisiltäkin voi tehdä varauksen suoraan, mutta se ei ehkä ole niin luotettavaa, kun tällaisen kansainvälisen suuren yrityksen tarjoama palvelu. Hinnat ovat melko samat kuitenkin.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: